STUDIUL

  • de

STUDIU | „Raportarea Financiară la Antreprenori
“Mă interesează, în special unde se blochează în procesul de creștere micul întreprinzător și ceea ce își dorește în #strategiafinanciară.
Mă uit la ce așteptări au de la un contabil sau departament financiar antreprenorii  care încearcă prin mijloace proprii să depășească cifra de afaceri, mai mult de 100.000 Euro sau să ajungă la primul milion de euro”- Ioana Arsenie, fondator Trusted Advisor Strategy & Finance.

📗 Din „Raportarea Financiară la Antreprenori”, reiese foarte clar că antreprenorii înțeleg importanța deciziilor analitice, însă, din lipsa rapoartelor orientate către business și nu contabil-fiscal, aceștia merg pe intuiție.

👉 Este important să integrăm strategia financiară între strategie și contabilitate, aceasta fiind pârghia de execuție și recalibrare a strategiei și măsurare a performanței operaționale, în mod dinamic, agil, însă imposibil de realizat doar prin contabilitate.

🏆 Mulțumiri speciale, Patronatului Investitorilor Autohtoni PIAROM și domnului Cristian Pârvan, preşedintele PIAROM, pentru sprijinul acordat acestui proiect, relevant pentru mediul de business și procesul de scale-up al antreprenorului român.

Preluari media: 3 din 5 IMM-uri nu investesc in strategia financiara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *