IMM-urile care lucreaza agil cu bugetele sunt cu un pas inaintea concurentei

 • de

Contextul economic actual atentie sporita pe strategie si rezultate financiare.

In perioada pandemiei planificarea pe baza de scenarii multiple a devenit o tehnica mai mult decat necesara, chiar obligatorie pentru multe companii, cu siguranta cele care au avut discontinuitati sau se bazau pe anumite nise/industrii cu dificultati.

 • Sezonalitatile in business si variatiile in structura de costuri determina actiuni imediate, pentru reevaluarea preturilor si securizarea marjelor de profit.

Noua abordare implica mobilizarea de resurse si competente noi:

 • Munca de bugetare este mai elaborată și trebuie să existe un minim de automatizare pentru ca rezultatele să fie ușor modificate în funcție de ipoteze.
 • Este esențial să se petreacă mai mult timp în zona de clarificare și definire a scenariilor. What If? este o întrebare foarte bună cu care trebuie testate atent toate variabilele.
 • Mai mult, se analizează riscurile de business și se traduc în cifre, pentru a fi înglobate în buget, cu probabilitatea aferentă.

Un subiect la ordinea zilei este disponibilitatea si acuratetea datelor financiare, intr-un format care sa serveasca strategului si ownerului afacerii.

Trusted App ofera imaginea reala a situatiei financiare a companiei si permite implementarea si monitorizarea in timp real a bugetului de venituri si cheltuieli, prin crearea Simulatorului de Business.

Peste 100 de antreprenori utilizeaza Trusted App pentru pilotarea afacerilor.

Oferim antreprenorilor abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie si poate fi accesata trimitand email cu subiectul Trusted App-Oferta la office@trustedadvisor.ro

De ce Trusted App?

 • Aplicatia ajuta companiile mici si medii sa aiba vizibilitate pe cifre la nivel profesionist, asa cum lucreaza jucatorii de top.
 • Este un instrument foarte accesibil dpdv costuri si timp de implementare (cateva ore de la momentul la care sunt disponibile datele).
 • Ajuta antreprenorii sa controleze rezultatele raportate de catre contabilitate, asigurand transparenta totala a datelor.
 • In Trusted App se pot opera ajustari ale datelor financiare, in acord cu politicile de management financiar din companie, fara a fi limitati de reglementari fiscale (precum in cazul cheltuielilor cu amortizarea).
 • Ne focusam cu usurinta pe categoriile principale de cheltuieli, dar si pe cheltuielile administrative, suport, si putem identifica rapid orice variatie sau discordanta in raport cu volumul de activitate, pentru ca, mai departe, sa analizam si remediem zonele cu pierderi din business.
 • Trusted App structureaza datele financiare pe linii de business, fiind de un real ajutor pentru antreprenorii si managerii care gestioneaza mai multe piete sau poate afaceri diferite in cadrul aceleiasi companii.
 • Un antreprenor poate sa urmareasca rezultatele financiare lunar, sa isi construiasca bugetul de venituri si cheltuieli si sa verifice cum evolueaza rezultatele fata de buget, intervenind daca este nevoie sa modifice bugetul in cursul anului, pentru o cat mai buna monitorizare a performantei financiare a firmei.
 • Aplicatia este flexibila dpdv al structurii de raportare si vine cu o propunere de categorii de cheltuieli care poate fi ajustata, in functie de nevoile proprii fiecarui utilizator.
 • Accesul la datele istorice se face foarte usor si exista rapoarte comparative pentru a evalua evolutia fata de anii anteriori.
 • Datele sunt in siguranta, tratam cu maxima responsabilitate acest aspect.

Bugetul de venituri si cheltuieli este la indemana si aduce flexibilitate prin faptul ca:

poti alege, in functie de nevoi si de categoria de venit / cheltuiala, definirea lunara sau anuala (caz in care impartirea pe luni se face in mod egal).

sumele bugetate pot fi modificate in cursul anului, corespunzator cu evolutia afacerii.

Vei avea astfel in Trusted App un 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬.

Implementarea Trusted App presupune urmatoarele etape:

 • definirea si validarea structurii bugetului de venituri si cheltuieli – 2-4 ore, in functie de complexitatea activitatii si a structurii afacerii
 • importul datelor financiare istorice, 1-2 ani, in functie de interes – cateva ore, dupa caz suntem dependenti de formatul datelor.
 • lunar, cateva minute, pentru pregatirea si importul datelor financiare.

Rapoartele sunt disponibile imediat ce datele sunt importate, fara a fi necesare alte interventii.

Oferim antreprenorilor abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie si poate fi accesata trimitand email cu subiectul Trusted App-Oferta la office@trustedadvisor.ro

Trusted App digitalizeaza raportarea financiara si bugetarea pentru IMM-uri, fiind un instrument foarte accesibil dpdv costuri si timp de implementare care ofera antreprenorilor oportunitatea de la lua decizii strategice bazate pe cifre, de a avea vizibilitate si control asura performantei financiare si astfel sa lucreze la nivel profesionist, asa cum lucreaza jucatorii de top.

Mai multe info https://trustedadvisor.ro/trustedapp/

Trusted Advisor Strategy & Finance ofera servicii integrate de contabilitate si management financiar si ajuta companiile sa aiba strategii financiare sanatoase si clare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *